Smuuv Records/News /Aneti “Morning after’’ kontsert toimub Keila-Joa lossipargis

Aneti “Morning after’’ kontsert toimub Keila-Joa lossipargis

Aneti “Morning after’’ kontsert toimub Keila-Joa lossipargis

14. mail Alexela kontserdihallis toimuma pidanud Aneti debüütalbumi ‘’Morning after’’ kontsert lükkub 1. augustiks ning leiab aset Keila-Joa lossipargi välikontserdina.

Aneti debüütalbumi “Morning after’’ kontsert lükkub 1. augustiks ja leiab aset vabaõhukontserdina Keila-Joa lossipargis. “Kuna Covid-19 põhjustatud olukord on endiselt ettearvamatu, ja siseruumis kontserdi korraldamise võimalikkus ebaselge, võtsime vastu otsuse Alexela Kontserdimajas toimuma pidanud kontsert edasi lükata,” kommenteerib artist.

Kõik ostetud piletid kehtivad uuele suvel toimuvale kontserdile. Kuna tegu on välikontserdiga toimub kontsert seisukohtadega, soovi korral saavad külalised kaasa võtta enda piknikuteki, mille peal istuda ja kontserti nautida. Kallima pileti ostnud külastajad saavad kompenseeritud üllatusega kohapeal. Soetatud kontserdi pileteid on võimalik tagastada kuni 23.maini.

2021. Aasta Eesti Muusikaauhindadel Aasta Naisartisti ja Aasta Popartisti tiitli saavutanud Anett on uude albumisse kogunud nii suurlinna energia kui ka looduses peituva hingerahu. “Morning After” on isikliku mõtestatusega album, milles kumavad hingestatud ja ausad sõnumid läbi Aneti signatuuriks saanud viskimesiselt maheda tämbri ja modernse R&B/souli helimaailma.

Tegemist on Aneti karjääri seni suurima kontserdiga, kus esitusele tuleb uue albumi muusika ning ka varasem looming, eriseadetes. Kontserdi teeb eriliseks laiendatud koosseis ja erikülalised. “Mõte sellest, et saame esitleda suurejooneliselt minu debüütalbumit on olnud õhus juba eelmise aasta detsembrist. Nüüd on rõõm teatada, et lõpuks ometi saame kohtuda ja lasta muusikal kõlada, ennast kanda ja veeta koos üks eriline õhtu,” kommenteerib laulja Anett.

Kontsert toimub vastavalt Terviseameti ja Vabariigi Valitsuse poolt sätestatud piirangute ning reeglite järgi. Esimesed piletid hinnaga 19 euroga, lisaks kestab 3. maist 14.maini emadepäeva pakkumine, kus kahe pileti hind 30 eurot – mõlemat pakkumist on piiratud koguses ja hinnale lisandub teenustasu. Piletid müügil Piletilevis.

Comments: 2