Smuuv Records/News /jonas.f.k avaldas singli “AYO”

jonas.f.k avaldas singli “AYO”

jonas.k.f "AYO"

jonas.f.k avaldas singli “AYO”

jonas.f.k avaldas täna, 18.03.22, koostöös mannaga uue, olemuselt öise ning sensuaalse singli ’’AYO’’, mis räägib ihast ning kiusatustest.

’’AYO’’ kõneleb loo hetkest, mis sünnib kahe võõra vahel, kujutus sellest, mis kõik võiks juhtuda, kui hetkeks kiusatusele järele anda. Lugu paneb omamoodi punkti singlite jadale, mille jonas.f.k hiljuti välja on lasknud ning lubab võtta hingetõmbepausi enne uutlaadi katsetusi, mis peagi publiku ette jõuavad.

Jonase ja manna koostööl valminud ’’AYO’’ valmis äärmiselt orgaaniliselt. Jonase sõnul Mul oli loo idee juba mõnda aega valmis, kuid tunne, et midagi on puudu, ei jätud teda kuidagi rahule. Ühel hetkel tuli tal aga mõte, et võiks ehk mõne naishääle samuti laulma kutsuda ja esimene, kes pähe tuli oligi manna! 

’’Õnneks oli ta kohe nõus ja sisuliselt laulis ta oma asjad poole tunniga sisse. Mega artist. Professionaalne värk.’’ Kommenteerib Jonas veel juurde. 

manna sõnul on AYO on kindlasti üheks seksikamaks lauluks, millega ta tööd on teinud.  ’’Seda lauldes tekib mul tunne nagu oleksin kõige võimsam naine maailmas. Muusika mõju on intensiivne, ning ma loodan, et teistele kuulates ja kaasa lauldes mõjub see samamoodi nagu mulle.’’ 

Plaan looga välja tulla, oli paigas tegelikult juba paar nädalat tagasi, kuid mõistetavatel eetilistel põhjustel otsustati singli avaldamine edasi lükata. Jonase sõnul on tegelikult siiani jäänud südamele, et on veider ja kohatu tegeleda meelelahutusega samal ajal kui inimesed kirjeldamatute raskustega silmitsi peavad seisma. Läbi pikkade arutelude tuli otsus lugu välja lasta aga just selles valguses – et anda oma imepisike panus, maailma midagi helget tuua, läbi selle, mis on Jonasele kõige südamelähedasem – läbi loomingu.

Jälgi jonas.f.k tegemisi: Facebook I InstagramI Spotify I YouTube

Vaata jonas.f.k feat. Manna – AYO lugu:

[width=”1/2″]

Back To News