Smuuv Records/News /Raul Ojamaal ilmus täna singel “Moonstrk“

Raul Ojamaal ilmus täna singel “Moonstrk“

Raul Ojamaal ilmus täna singel “Moonstrk“

Multitalent Raul Ojamaal ilmus täna koostöös NOËP’iga singel “Moonstrk“.

Artisti esimene väljalase saabus uue plaadifirma Smuuv Recordsi alt, mis tegutseb Baltikumis partnerluses Warner Musicuga.

Raul Ojamaa teatas 28. jaanuaril läbi sotsiaalmeedia, et alustab oma soolokarjääriga. Ta on varasemalt tuntud kitarristina bändidest Miljardid ning Gram-Of-Fun ning teinud produtsendina koostööd mitmete Eesti tunnustatud artistidega nagu Lenna, Nublu jt.

Raul Ojamaa Moonstrk” (feat. NOËP) ilmus täna uue plaadifirma Smuuv Records alt, mis tegutseb Baltikumis koostöös Warner Musicuga.

Vaata Raul Ojamaa ja NOËP’i „Moonstrk + Young Boy“ EMA 2021 esinemist Tartust SIIN.

”Kuna “sahtlisse kirjutatud” materjali on viie aasta jooksul palju kogunenud, otsustasin soodsate asjaolude mõjul selle materjaliga tõsiselt tegeleda ja loodud muusika sooloartistina lõpuks avaldada, aeg on selleks küps,” selgitas Raul Ojamaa.

“Moonstrki” tekkeloo kohta lisab Raul: “Loo demo ise on juba 5 aastat vana, nagu ka mitmed teised minu uue loomingu algideed. Eelmisel suvel võtsin ühendust NOËP’iga, sest olin soovinud juba ammu temaga koostööd teha ning mul oli mitu demo, kuhu tahtsin proovida koos vokaale kirjutada. “Moonstrk” idee sain aga enda tüdruksõbralt, kellel on ka samanimeline playlist. Selle sõna tähendus peegeldas minu jaoks hästi loo emotsiooni – unistav, romantiline ja psühhedeelne. Kuu mõju all. Minu jaoks sümboliseerib see lugu kaotatud ühenduse igatsemist. See on armastuslugu, kuid laiemas mõttes. Näiteks, kui vaatasin David Attenborough viimast filmi “Life On Our Planet”, siis tekkis mul meie planeedi suhtes sarnane igatsuse tunne.

Warner Musicuga käed löönud Smuuv Records asutati Anton Musta ja Mihkel Sirelpuu eestvedamisel eelmise aasta detsembris, lisaks muusika väljaandmisele tegeleb Smuuv ka artistide Gameboy Tetris ja Raul Ojamaa manageerimisega.

Smuuv Recordsi visioon on luua artistidele võimalusi esinemisteks ja eneseteostuseks, parandada nende tehnilist võimekust ja teadlikkust ning seeläbi muuta Eesti artistid konkurentsivõimelisemaks.

 

Kuula Raul Ojamaa “ Moonstrk” (feat. NOËP) SIIT

 

Viited:
Youtube:
SIIT

FB :https://www.facebook.com/ojamaamusic

IG: https://www.instagram.com/raulojamaa/